Luxe huizen te koop in Ibiza: 5 prachtige huizen voor uw volgende vakantie

Wist u dat er een type luxe huizen privéwoningen op Ibiza bestaat dat finca’s heet? U hebt misschien al gehoord van privévilla’s of villa’s met privézwembaden, maar finca’s zijn anders. De term “finca” verwijst naar een oud Spaans woord dat “boerderij” of “landgoed” betekent. Deze luxe huizen to koop Ibiza hebben vaak grote tuinen met sinaasappel- en citroenbomen, olijfbomen en wijngaarden.

Ze liggen meestal verborgen voor het oog van het publiek en bieden hun eigenaars volledige privacy, wat ze zo bijzonder maakt. Als u tijdens uw volgende vakantie wilt leven als een plaatselijke bewoner en niet al uw tijd wilt besteden aan het wachten op de check-in en check-out in hotels, dan trekken deze 5 luxe huizen te koop op Ibiza misschien uw aandacht…

Ibiza-Finca: de perfecte plek voor een luxe leven.

Een investering in een finca op huizen Ibiza is een slimme zet, want dit type onroerend goed is zeer gewild. Luxe finca’s op de Balearen zijn een van de weinige plaatsen op aarde waar men kan genieten van een echt zorgeloze levensstijl. De meeste finca’s op Ibiza hebben een zwembad, een tennisbaan en vele hebben ook een privéstrand. Sommige hebben hun eigen SPA en een paar hebben ook een golfbaan.

Natuurlijk heb je ook al het onderhoud en tuinieren taken. Maar, als je leeft als een koning, zal het werk lijken op een aangename hobby. Deze luxe huizen te koop op Ibiza zijn de perfecte plek voor een romantisch weekendje weg, of om uw hele zomervakantie door te brengen. Het beste aan deze finca’s is dat je ze ook kunt verhuren, zodat je er ook van kunt genieten als je er niet bent!

De architectuur van luxe huizen op Ibiza.

De afwerking van de architectuur van luxe huizen op Ibiza is de kunst van het verweven van ultra-modern design met mediterraan erfgoed, wat de perfecte manier is om hun rustieke charme te benadrukken. Als het op materialen aankomt, is de sky de limit.

U kunt kiezen uit hout, steen, leisteen, cement, marmer of vezelcement voor de vloeren en/of trappen. Er zijn vele soorten architectonische stijlen die vaak worden gebruikt in de bouw van luxe huizen in Ibiza, zoals modern design, eigentijds design, Spaanse architectuur, mediterrane architectuur, en zelfs Aziatische architectuur. Zodra de bouwstijl en de materialen zijn bepaald, kunt u uw eigen touch toevoegen.

U kunt een balkon of een zonneterras toevoegen waar u kunt genieten van de zonsondergang, of zelfs een daktuin waar u de sterren huizen bewonderen. U kunt het aantal en de positie van uw kamers kiezen, en u kunt zelfs een paar persoonlijke accenten toevoegen aan het interieur van uw luxe huis op Ibiza.

Privé Dorna Finca

Dit luxe huis te koop ophuizen Ibiza is een finca met een privéstrand en een tennisbaan. Het heeft zes slaapkamers, een woonkamer en een keuken. De finca heeft een zwembad van 10 x 5 meter en een ander zwembad voor kinderen. Het heeft ook een tennisbaan en een garage met parkeerplaats voor acht auto’s. De finca is gelegen in het gebied S’Estartit, op korte rijafstand van de prachtige Coves d’Horta.

Het is slechts een korte wandeling naar het strand en u kunt vanaf de finca genieten van het prachtige uitzicht op de baai van S’Estartit. U leeft in volledige privacy, net als de lokale huizen bevolking, maar u bent ook dicht bij de beroemde clubs en bars van Ibiza-stad. U bent ook heel dicht bij de luchthaven, zodat u uw reis gemakkelijker kunt regelen.

Finca Sa Rapita

Dit is een zeer indrukwekkende finca te koop op huizen Ibiza. Het heeft een mediterrane architectuur en het is gelegen aan de noordoostkust van het eiland, in Sant Josep de sa Talaia. De finca heeft zeven slaapkamers en zes badkamers. Het heeft ook een woonkamer, een keuken en een eetkamer.

De finca heeft een zwembad met een jacuzzi, een tennisbaan en een tuin met sinaasappel- en citroenbomen. De finca heeft ook een garage met ruimte voor acht auto’s. De finca is omgeven door een grote tuin met sinaasappel- en citroenbomen, zodat u altijd verse sinaasappels en citroenen heeft voor uw ontbijt. U kunt ook sinaasappels en citroenen uit de tuin plukken en er vers sap van maken.

Finca Sa Caleta

Deze prachtige finca te koop huizen op Ibiza is gelegen in Sant Josep de sa Talaia, aan de noordoostkust van het eiland. De finca heeft zes slaapkamers en vijf badkamers, evenals een woonkamer, een keuken en een eetkamer. De finca heeft een zwembad met een jacuzzi, een tennisbaan en een tuin met sinaasappel- en citroenbomen.

De finca heeft ook een garage met ruimte voor acht auto’s. Het uitzicht vanaf de finca is adembenemend. U heeft een prachtig uitzicht op de baai van Sa Caleta en het eiland Formentera. Ook heeft u elke avond een prachtige zonsondergang.

Corrales Huis

Dit is een luxe huis te koop in Ibiza met een modern architectonisch ontwerp. De finca is gelegen in Sant Josep de sa Talaia aan de noordoostkust van het eiland. Het heeft zes slaapkamers en zes badkamers. De finca heeft ook een woonkamer, een keuken en een eetkamer. De finca heeft een zwembad met een jacuzzi, een tennisbaan en een tuin met sinaasappel- en citroenbomen. De finca heeft ook een garage met ruimte voor acht auto’s.

De finca is omgeven door een grote tuin met sinaasappel- en citroenbomen, dus u heeft altijd verse sinaasappels en citroenen voor uw ontbijt. U kunt ook sinaasappels en citroenen uit de tuin plukken en er vers sap van maken

Met alles erop en eraan en zwemuitstapje naar zee

Het belangrijkste dat u nodig zou hebben om uw luxe huis in Ibiza uit te rusten is een waterpartij. Dat kan op vele manieren, maar u kunt kiezen uit een eenvoudige maar mooie fontein, een kleine vijver met een paar vissen, of een zwembad. Het andere wat je moet doen is een terras of een zonneterras toevoegen.

U kunt ze zelfs allebei aanleggen als u er de ruimte voor heeft. Een paar planten zullen ook een mooie aanvulling op uw huis zijn. U kunt kiezen uit vele soorten planten, maar u moet in gedachten houden dat het warme en droge klimaat van Ibiza geschikt is voor vele soorten cactussen.

Als u er al lang van droomt om uw zomervakantie door te brengen in een luxueus huis vlakbij het strand, omringd door sinaasappel- en citroenbomen, dan moet u zeker overwegen om te investeren in een finca op Ibiza.

Deze luxe huizen te koop op Ibiza zijn de perfecte plek voor een romantisch weekendje weg, of om uw hele zomervakantie door te brengen. Het beste aan deze finca’s is dat je ze ook kunt verhuren, zodat je er ook van kunt genieten als je er niet bent! Als u tijdens uw volgende vakantie wilt leven als een plaatselijke bewoner en niet al uw tijd wilt besteden aan het wachten op check-in en check-out in hotels, dan trekken deze 5 luxe huizen te koop op Ibiza misschien uw aandacht.

Leave a Comment