Top 10 playstation 5 games 2021

Top 10 playstation 5 games 2021 PlayStation 5, een opvolger van PlayStation 4, heeft veel nieuwe verbeteringen en functies.

Top 10 playstation 5 games 2021

Hier zijn de Top 10 playstation 5 games 2021:

Er zijn er twee nodig

Een van de beste samenwerkingsgames ooit gemaakt, er zijn er twee nodig die samenwerking, communicatie en een beetje geduld vereisen tijdens elk speelmoment. Beide spelers hebben verschillende vaardigheden die moeten worden gecombineerd om uitdagingen te overwinnen. Zodra blijkt dat jij en je partner een goed ritme hebben ontwikkeld, verandert het spel om je op een heel andere manier uit te dagen. De grote verscheidenheid aan ideeën voor het spel dat wordt onderzocht, is slechts een deel van wat Stakes Two zo leuk maakt om te spelen. It takes Two en is een interessant verhaal uit het hart dat de thema’s verkent die minder zichtbaar zijn in de games.

Plicht:

Call of Duty is al lang een van de grootste series tot nu toe met bijna elke release inclusief verkoopgrafieken per jaar. In 2020 was de serie aanzienlijk gegroeid met twee releases: Warzone, een nieuwe onafhankelijke oorlogservaring, en de daaropvolgende introductie van Black Ops genaamd de Koude Oorlog. Beide Call of Duty-ervaringen zijn geweldig op de PlayStation 5, met een unieke haptische respons op meerdere opnamen, geweldige beelden en grappige inhoud in al hun spelmodi. De manier waarop de twee games in de loop van de seizoenen zijn opgebouwd, is ook een goede reden om beide te spelen.

Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Games is enorm in omvang en breedte en brengt spannende gevechten, groeiende verkenning en kritische vragen met zich mee. Valhalla is de eerste in een reeks die al deze factoren in evenwicht brengt, waardoor ze evenveel tijd in het licht en minder afhankelijk van elkaar zijn. Met het leidende thema van Viking heeft Ubisoft spelers ook in een staat gebracht die nieuw en rijk aan ontdekkingen voelt. Net als de Odyssey ervoor, is Valhalla een andere uitstekende verschijning van de geliefde Assassin’s Creed-formule. Het heeft zich nooit teruggetrokken voor grote, logische manieren. De Assassin’s Creed-serie wordt steeds beter.

Destiny 2: Beyond Light

Als Destiny op alle cilinders schiet, brult hij van vreugde. Hoewel de lancering van Beyond Light afgelopen november niet de hele game met de verhalende notities bereikte waar de spelers naar op zoek waren, heeft Bungie sindsdien de koers aangepast en de game op logische manieren herzien. Season of the Nominee schudt de basis goed door elkaar en biedt een lonende progressie en verhaal met spannende wendingen. Destiny 2 heeft bewezen een van de krachtigste games te zijn die er zijn, en de beste op de PlayStation 5.

Demonen Zielen

Het debat over het beste van Software zal doorgaan tot de laatste kolenmijnen, maar het valt niet te ontkennen met welke game het allemaal begon. Demon Souls van 2009 onthulde niet alleen een soort genre, maar legde de lat hoger in de avonturen van een ongeëvenaarde videogame, en gaf ons een cadeau van hoge kwaliteit om de steen te krassen, de beste strijd die je ooit hebt gebouwd, en bepantsering tegen de wapens en lucht die je verdient.

Dat alles nieuw leven ingeblazen en geoptimaliseerd op de PlayStation 5 is een echte traktatie, en in veel opzichten is het een geweldige game om te lanceren – en een geweldige match wanneer je je PS5 begint te nemen.

God van de oorlog

De Sony’s lijken soms zo dol op de ellende van het Oscar-aas dat je niet vergeet hoe leuk het is, zelfs voor zijn zeer kleine games. Is de God of War dood? Hij heeft een hoofdrolspeler die vecht met zijn vader en natuurlijk een midlifeprobleem heeft, maar hij maakt ook vrienden met grote slangen en bereikt soms een vuist in Faraday vanuit Lost via een kleine berg.

Het is een goede zaak — nu, dankzij de upgrade, die werkt met 60 frames per seconde op PS5 — Metroidvania verpakt in luxe fictieve details en aangedreven door een verbazingwekkend slecht theater wanneer je je bijl op iemand legt en een god wordt — geef het terug in je hand, terwijl iedereen om je heen de warmwaterbronnen van Lucozade binnengaat.

Fortnite

Onlangs organiseerde Fortnite een kortfilmfestival, waar je een tomaat op het scherm kunt pakken en pakken met Creature Comforts, terwijl Predator het geven en ontvangen van pizza imiteert zonder te worden neergeschoten. Dit is een ongewone game, maar het lijkt een klassieker te zijn: een complete hangout met een pittige Battle Royale in het midden. En met zijn verdere ontwikkeling mooi en realistisch, mooie lichteffecten en mooie schilderafstand gecombineerd met een kunststijl die uitgroeide tot een geheim wapen. Dit is een spel waarin alles mag en niets mis lijkt te zijn. Vraag het maar aan de Eter.

retour:

Van de Souls of the Demons en Miles Morales heeft de PS5 een hongersnood aan speciale items gezien. De release van Retal eind april bracht daar verandering in. Het is een groot spel in termen van budget en schoonheid, en als niets anders zou het een goed voorbeeld kunnen zijn van wat PlayStation 5 kan doen. Roguelite, het type waarbij je elke keer dat je sterft vanaf het begin opnieuw wordt ingesteld, of je hebt nieuwe vaardigheden. En je gaat veel dood. Een moeilijk spel dat misschien niet voor iedereen is, maar je zult zeker de volgende religie vinden.

Astro speelkamer

De ongewone en krachtige beweging als je om de een of andere reden een glimmende nieuwe PS5 kocht en geen games kocht die je kon spelen, heeft Sony gedekt. De speelkamer van de Astro is vooraf geïnstalleerd op de PlayStation 5, en het kan erg vaag zijn om te zeggen dat het slechts een verheerlijkte technologiedemo is om het beste van Sony’s nieuwe comfort te laten zien.

Ontworpen om te laten zien wat de PlayStation 5 Dual Sense-controller kan doen, wordt de Astro Playroom gratis geleverd bij de PlayStation 5. Met ingenieuze vulling eer eerdere PlayStation-games en, belangrijker nog, plezier bij het spelen ervan.

Controle: Ultieme editie

Controle is het ding dat gebeurt wanneer Remedy Entertainment wordt bevrijd van de ketenen van het toezicht op de distributeur en volledig mag gaan. In bepaalde opzichten speelt Control als de grootste hits van Remedy’s backlist: Max Payne-achtige shootouts, Alan Wake-achtige bizarheid en Quantum Break full-scale sciencefiction. Het neemt het beste van wat werkte aan die eerdere parels en presenteert het in een van begin tot eind bevredigende bundel die een breed scala aan verbazingwekkende is.

Leave a Comment