Rijkste mensen ter wereld Top 5 Peoples

Rijkste mensen ter wereld Er zijn vele manieren om de rijkste mensen ter wereld te meten, maar voor deze blogpost kijken we naar wie er op de lijst van miljardairs van Forbes staan. De huidige lijst bevat 2.043 namen met een gemiddelde nettowaarde van 3,8 miljard dollar. Er zijn een aantal interessante feiten over deze rijke personen die u misschien niet weet, zoals…

Rijkste mensen ter wereld

Hier is de lijst van de vijf Rijkste mensen ter wereld in 2021.

  1. Jeff Bezos

In 1994 creëerde Jeff Bezos een beleggingsfondsmonster, D.E. Kort na het verlaten van Amazon.com vestigde Amazon.com zich in een carport. Hoewel Amazon.com aanvankelijk begon met het verkopen van boeken, is het sindsdien getransformeerd tot een één-op-één-bron voor alles overal en is het ‘s werelds grootste retailer. Het is in ieder geval moeilijk om zijn zelfbeeld als “het meest klantgerichte bedrijf ter wereld” te beargumenteren. 7 Het voorbeeld van gestage expansie is duidelijk in een deel van zijn verrassende expansie, die herinnert aan het ontvangen van Whole Foods voor 2017 en het verzenden ervan. Februari markeerde vrij verkrijgbare medicijnen. In 2018 steeg de aanbiedingsprijs van Amazon vanwege de toegenomen belangstelling voor internetwinkelen, aangezien de lockdown kopers dwong om thuis te blijven.

Bezos maakte Amazon voor het eerst openbaar in 1997 en sinds Bill Gates in 1999 hem bleef vervangen als de belangrijkste persoon om netto-activa van meer dan $ 100 miljard te verwerven.

  1. Elon Musk

Elon Musk heeft op de lange termijn een aantal speciale verenigingen in handen gehad. Ten eerste, ingeschreven aan de Stanford University, wekte Musk zijn interesse om Zip2, mogelijk het meest vertrouwde online cursusvoordeel, te sturen. Een deel van de winst van deze inspanning werd opnieuw geïnvesteerd om X.com te creëren, een online portiesysteem dat later PayPal werd. Terwijl beide structuren het einde naderden van het aanbieden van verschillende verenigingen, heeft Musk zijn positie als CEO en hoofdorganisator van zijn derde poging, Space Exploration Technologies (SpaceX), behouden om ruimte-examens liberaler te maken. Bedoelt

In 2004 veranderde Musk in een grote financier van Tesla Motors (nu bekend als Tesla), wat hem ertoe bracht om met terugwerkende kracht zijn stream-status aan te kondigen als een productieve medewerker en CEO van de organisatie voor elektrische voertuigen. Bij de ontwikkeling van zijn lijn van elektrische voertuigen – die in 2019 verbinding maken met voertuigen, SUV’s en de uitgebreide “Cybertruck” – zal Tesla in staat zijn om energiebesparende apparatuur, autoversiering, voorraad en meer te bouwen. , maakt. , Op daglicht gebaseerde vermogensstructuur. In 2020 kenden de aandelenuitgaven van Tesla een galactische overstroming, die van het begin van het jaar tot half december met 705% steeg. Neuralink maakt een Mind-Machine Interface Contraption om diegenen te helpen die bewegingsverlies ervaren en mogelijk klanten toe te staan ​​hun pc’s en veelzijdige gadgets mentaal te helpen. Vervolgens maakt het boorbedrijf boormachines voor ondergrondse open transportsystemen om de tunnels in te gaan, die de patstelling in belangrijke stedelijke gebieden zullen afkoelen. Ook (snel) een Vlammenwerper in één hand verkocht.

  1. Bernard Arnault

Frans publiek Bernard Arnault is de zetel en CEO van LVMH, ‘s werelds grootste afvalbedrijfsorganisatie. Het grootste deel van hun rijkdom komt echter van hun enorme belang in Christian Dior SE, de holdingorganisatie die 41,2% van LVMH controleert. Naast nog eens 6,2% in LVMH, wordt zijn aandeel in Christian Dior SE gehouden via zijn door een familie opgeëiste holding, Groupe Arnault SE.

Als specialist door voorbereiding, werden Arnaults zakelijke karbonades duidelijk toen hij werkte voor het ontwikkelingsbedrijf van zijn vader, Ferret-Sentinel, waarvoor hij in 1971 de verantwoordelijkheid op zich zou nemen.

Arnault bleef voor nog eens zes jaar de zetel van Ferrinal, totdat hij in 1984 Financier Agache, een fabrikant van afvalproducten, kocht en herschikte, en uiteindelijk zijn volledige activa verkocht naast Christian Dior en Le Bon Marche. In 1987 werd hij verwelkomd om middelen te investeren bij LVMH en twee jaar later werd hij een grote investeerder, bestuurszetel en CEO van de organisatie.

  1. Bill Gates

Tijdens een bezoek aan Harvard University in 1975, ging Bill Gates voor het eerst aan de slag met zijn geliefde partner Paul Allen om nieuwe programmering voor microcomputers te promoten. Na de rijkdom van deze huidige taak verliet Gates Harvard in zijn korte jaar en richtte Microsoft samen met Allen op. Microsoft is niet alleen ‘s werelds grootste programmeerbedrijf, maar levert ook zijn pc-lijn, distribueert boeken via Microsoft Press en biedt e-mailbeheer via zijn Exchange-medewerker en verkoopt frameworks voor computerspellen en aanverwante randgadgets. . Gates, aanvankelijk hoofdprogrammeur van Microsoft, stapte later in 2008 over naar een zittende baan.

In 2000 kwamen twee van Gates’ filantropische verenigingen – de William H. Entries Foundation en de Gates Learning Foundation – samen om de Bill and Melinda Gates Foundation te vormen, waarvan hij en zijn potentiële ex, Melinda Gates, samenzitten. Door het establishment hebben ze miljarden verbrand om polio en malaria te bestrijden. Bovendien beloofde hij elk 2014 $ 50 miljoen om te helpen bij de bestrijding van ebola. In 2010, dicht bij Warren Buffett, stuurde Bill Gates de Giving Pledge, een missie waarin rijke mensen werden aangespoord om zich te concentreren op het geven van het grootste deel van hun overvloed aan liberale doelen.

  1. Afdruk Zuckerberg

Colofon Zuckerberg creëerde voor het eerst een Facebook-persoonlijke die dicht bij persoonlijk begrip Eduardo Severin, Dustin Moskowitz en Chris Hughes was tijdens een bezoek aan Harvard University in 2004. Toen Facebook begon te worden gebruikt op verschillende hogescholen, richtte Zuckerberg zich volledig op zijn zich ontwikkelende bedrijf van Harvard. Tegenwoordig is Zuckerberg de CEO en zetel van Facebook, dat meer dan 2,8 miljard mensen had. Facebook is ‘s werelds grootste administratie voor informele communicatie over lange afstanden en stelt zijn klanten in staat om een ​​persoonlijk profiel aan te maken, te communiceren met dierbaren, lid te worden of samen te komen, en meer. Aangezien de site mag worden gebruikt, wordt het grootste deel van de inkomsten van de organisatie gegenereerd door publiciteit. Facebook (de organisatie) host op dezelfde manier een paar verschillende merken, waaronder de applicatie voor het delen van foto’s Instagram, die in 2012 werd overgenomen; Cross-stage veelzijdige informatieadministratie WhatsApp en Oculus, een computer-gegenereerde reality-headset maker, beide ontvangen in 2014; Workplace, de poging tot beschikbaarheidsfase; Portal, het is een reeks gadgets voor videobellen; En Novi, zijn geavanceerde portemonnee voor het dubbeltje afbetalingsframework. Zuckerberg en zijn wederhelft, Priscilla Chan, richtten in 2015 het Chan Zuckerberg-initiatief op, elk als co-CEO. Ze willen innovatie gebruiken om culturele misstanden op te lossen, zoals de toegang tot en verbetering van onderwijs, het criminele gelijkheidskader en de VS.

Leave a Comment