Ongelooflijke geluidssystemen die ten noorden van $ 100.000 kosten

Ongelooflijke geluidssystemen Het geluidssysteem in uw auto is waarschijnlijk prima. Maar als u het geld hebt om te besteden aan de droom van een audiofiel, dan zal dit artikel u vertellen wat de beste high-end geluidssystemen zijn voor bij u thuis.

In de wereld van geluidssystemen zijn er veel mensen die in exorbitante bedragen investeren. Dit kunnen muzikanten zijn of miljardairs met een passie voor muziek en lawaai – afhankelijk van welk type u verkiest! Dat moeten er heel wat zijn, als je bedenkt hoeveel dure systemen meer dan 10.000 dollar kosten, maar ook meer dan 200.000 dollar; en dan heb ik het nog niet eens over de systemen onder de 10.000 dollar

Geluidsenthousiasten op onze planeet geven kwistig geld uit aan hun home entertainment systeem omdat het gewoon zo belangrijk is, tot men er aandacht aan besteedt – dan beseft men misschien dat terwijl sommigen spotten met zulke extravagantie anderen niets liever zouden willen dan zoiets speciaals in elke denkbare kamer geïnstalleerd te hebben

Ongelooflijke geluidssystemen

10 Ongelooflijke geluidssystemen die ten noorden van $ 100.000 kosten:

Dynamikks Ultima

De $350,000 aardschokkende luidspreker is die met 150Hz-23kHz en 20 jaar audio ervaring. Zijn klassieke stijl met een modernere look van Dynamikks maakt hem ook tot deze lijst!

Sphaeron Excalibur . van Acapella Audio Arts

Acapella Audio Arts is nog een Duits audiobedrijf dat sinds 1997 oplossingen voor geluidssystemen biedt. De Spharon Excalibur kost ongeveer $380.000 en combineert de Spharon met een hoornunit in één compact pakket voor ruimtes groter dan 40 vierkante meter om volledig van zijn functionaliteit te kunnen genieten. Dit ontwerp omvat 12 vierkante meter die levendig gekleurd zijn – ze zijn bedoeld om een meeslepende driedimensionale ervaring te creëren zonder enige achtergrondruis of echo’s!

Californië Audio Technologie MBX

De MBX-lijn van California Audio Technology is een wereldberoemd systeem dat voor elke ruimte kan worden aangepast en ontworpen is voor oplossingen in huizen, boten of bedrijven. Ze hebben ook een duur prijskaartje van rond de 500K dollar – maar dit varieert afhankelijk van de wensen van de consument aangezien hun aanpasbare systemen ongeveer 16 miljoen dollar kosten!

Rugleuning Muller BM 100

De achterkant van een elegante en futuristisch ogende BM 100 is wat u hier ziet. Dit systeem biedt een unieke esthetiek die de menselijke perceptie in geluid weergeeft, door gebruik te maken van FIRETECTM technologie om de lage tonen subtiel te scheiden van de middentonen en de hoge tonen. Het is ontworpen door Backes Muller die al sinds de jaren 70 systemen ontwerpt; hij werkt naar zijn doel toe waar alle aspecten mechanisch kunnen worden weergegeven door machines in plaats van dat mensen ze zelf doen!

Wisdom Audio’s Infinite Wisdom Grand

Het Wisdom Audio Infinite Grand systeem is een high-end geluidssysteem dat u ongeveer 700.000 dollar zal kosten. Het beschikt over luidsprekers van 13 voet hoog en bijna twee ton in gewicht – perfect voor balzalen of grote huizen met meerdere verdiepingen; het is echter niet geschikt als uw ruimte niet aan deze criteria voldoet (het bedrijf biedt ook goedkopere producten). De trots van het bedrijf is misschien te groots voor zo’n dure prijs, maar studioprofessionals weten hoe cruciaal deze dingen echt zijn!

Goldmund Epilogue Signature-audiosysteem

Goldmund International is een fabrikant van high-end audio-apparatuur die al meer dan 30 jaar actief is. Ze maken apparatuur zoals hun Eidos-spelers en Epilogue-luidsprekers, die favoriet zijn bij DJ’s over de hele wereld omdat ze een superieure geluidskwaliteit bieden met weinig vervorming op elk volumeniveau – en dat alles terwijl ze betaalbaar zijn!

Kharma’s Grand Enigma

Het Grand Enigma System, dat bijna een miljoen dollar aan geluid waard is, is een verbazingwekkende sonische ervaring. Het systeem is maar voor één persoon in de hele wereld gemaakt en het is geen verrassing waarom – dit ding klinkt ongelooflijk! Als je je favoriete songs of films tot leven wilt horen komen als nooit tevoren, dan mag je zeker niet missen dat Kharma zijn eigen versie ontwikkelt die audiofielen net zo weg zal blazen als ze nu al hunkeren naar meer apparatuur van hem.

Moon Audio’s Darkstar Opulence Limited Edition

Moon Audio’s Dark Star Opulence lijn is een systeem dat ongeveer 1,1 miljoen dollar kost, en er zijn er tot nu toe slechts 10 geproduceerd in de wereld! Deze versie van hun audiofiele hoofdtelefoon is een extreem gelimiteerde editie voor muziekliefhebbers die een geweldige helderheid willen, zelfs wanneer je oren zijn aangesloten, met noise canceling technologie ingebouwd in elke oorschelp om alle geluiden van buitenaf te blokkeren, terwijl je kristalheldere muziek hoort van artiesten als Adele of Frank Sinatra op vinyl, afgespeeld via deze geweldige set-up op LOUD volumes – ongeacht waar je heen gaat!

Darkstar Weelde van Moon Audio

Moon Audio’s Darkstar Opulence is een bekroonde set luidsprekers die gebruik maken van linten om geluid te produceren. De 40 subwoofers in elk paneel genereren evenveel bas en vermogen, als een straalvliegtuig dat opstijgt van het vliegveld! Deze twee 10 voet hoge luidsprekers hebben samen een vermogen van 31000 watt (ter vergelijking; sommige auto’s kunnen er maar 1250 produceren). En dit geweldige systeem wordt geleverd met tien jaar garantie ook!

Buitengrenzen Theater van Kipnis

De Outer Limits Theater door Jeremy Kipnis is de duurste thuisbioscoop waard in deze wereld, komende op ongeveer $ 6 miljoen. Met zijn op maat gemaakte audiosysteem en Snell subwoofers om een wereldschokkend effect van realisme te creëren waar zelfs je plaatselijke winkelcentrum jaloers op zou zijn, heeft de technologie van vandaag het mogelijk gemaakt voor mensen met een gemiddeld inkomen zoals ik om te genieten van geluid van hoge kwaliteit!

 

Leave a Comment