Nieuwe maatregelen voor corona Latest About Covid 19

Nieuwe maatregelen voor corona Coronavirussen, vergelijkbaar met de nieuwe COVID-19-opflakkering die begon in China, veroorzaken milde tot extreme aandoeningen van de luchtwegen, waaronder overlijden. Het coronavirus heeft zich sindsdien over de hele wereld verspreid. De beste preventieve maatregelen zijn het dragen van een masker, anderhalve meter afstand houden, regelmatig handen wassen, uit de buurt blijven van verzwakte personen, uw handen ver van uw gezicht houden en voldoende rust en voeding krijgen.

Nieuwe maatregelen voor corona

Nieuwe maatregelen voor corona:

Hieronder volgen de maatregelen die iedereen moet volgen om coronavrij te blijven. Deze zijn erg nuttig om de verspreiding van virussen te stoppen,

Draag een masker

Iedereen die 2 jaar en ouder is, zou in het openbaar maskers moeten dragen. Maskers moeten gedragen worden en in ieder geval anderhalve meter van elkaar verwijderd blijven, vooral rond personen die niet bij u inwonen. Als iemand in uw gezin besmet is, moeten personen in het gezin op veilig spelen, inclusief het dragen van hoezen om verspreiding naar anderen te voorkomen. spoel de handen af ​​voordat u de maskers draagt. Draag uw hoes over uw neus en mond en bevestig deze onder uw kin. Plaats het masker in die zin dat het het gezicht grotendeels bedekt. ​​Als u voortdurend van masker moet wisselen, past het niet zoals verwacht en moet u misschien een alternatief maskertype of merk opsporen. Zorg ervoor dat u gemakkelijk kunt inhaleren. Met ingang van 2 februari 2021 zijn dekkingen nodig in vliegtuigen, transporten, treinen en verschillende soorten openbaar vervoer.

Blijf op anderhalve meter afstand van anderen

blijf uit de buurt van de besmette mensen. Zorg voor 1,5 meter afstand tussen uzelf en personen die niet in uw huishouden wonen. Onthoud dat een paar groepen zonder bijwerkingen de mogelijkheid hebben om de infectie te verspreiden. Blijf in ieder geval 6 voet (ongeveer 2 armlengtes) van andere mensen. Afstand houden van anderen is vooral belangrijk voor personen die een groter risico lopen om uitzonderlijk ziek te worden.

Vaccineren

Vaccinatie is beschikbaar op de markt. Vaccin is effectief en is nuttig voor de mensen. Wanneer je volledig bent ingeënt, heb je misschien de mogelijkheid om een ​​paar dingen te gaan doen waar je in het licht van de pandemie mee was gestopt.

Blijf uit de buurt van zwermen en ineffectief geventileerde ruimtes

Als je in zwermen bent, zoals in eetgelegenheden, bars, wellnesscentra of bioscopen, loop je een groter risico op COVID-19. Vermijd zoveel mogelijk binnenruimtes die geen buitenlucht van buitenaf aanbieden. Als u binnen bent, zorg dan voor natuurlijke lucht door ramen en ingangen te openen, indien mogelijk. Was regelmatig je handen

Was regelmatig je handen:

 • Was uw handen regelmatig met reinigingsmiddel en water gedurende in ieder geval 20 seconden, vooral nadat u in een openbare ruimte bent geweest, of na het schoonmaken van uw neus, hacken of piepen.
 • Het is bijzonder belangrijk om te wassen:
 • Voordat u gaat eten of eten klaarmaakt
 • Voordat u contact opneemt met uw gezicht
 • Na gebruik van de badkamer
 • Na het verlaten van een openbare plek
 • Na het schoonmaken van je neus, hacken of piepen
 • Na het behandelen van uw masker
 • Na het verschonen van een luier
 • Na echt gefocust te zijn op iemand die is weggevaagd
 • Na contact met wezens of huisdieren
 • Als reinigingsmiddel en water niet direct beschikbaar zijn, gebruik dan een handdesinfecterend middel dat in ieder geval 60% sterke drank bevat. bedek je handen volledig.
 • Vermijd contact met uw ogen, neus en mond met ongewassen handen.

Cover hacks en piepgeluiden

U kunt in uw hoes hoesten of piepen. Zet meteen een ander, perfect masker op en was je handen. probeer altijd het gezicht volledig te bedekken met de tissue wanneer u niest als u de tissue niet bij de hand hebt gebruik uw arm om de mond te bedekken. Gooi gebruikte tissues in de prullenbak. Was onmiddellijk uw handen met een reinigingsmiddel en water gedurende in ieder geval 20 seconden. Als reinigingsmiddel en water niet direct beschikbaar zijn, reinig dan uw handen met een handdesinfecterend middel dat in ieder geval 60% sterke drank bevat.

Reinig en ontsmet

Reinig elke dag high-touch oppervlakken. het omvat deuren, ramen, sloten, deurbellen, ingangen, toiletten, kranen, flessen en ander keukengerei. Als iemand is weggevaagd of positief heeft geprobeerd voor COVID-19, reinig dan zo vaak mogelijk contactoppervlakken. Gebruik een gezinsontsmettingsmiddel van EPA’s lijst N: desinfectiemiddelen voor coronavirus (COVID-19) extern symbool zoals aangegeven door de gemarkeerde aanwijzingen van de maker. Als oppervlakken vuil zijn, reinig ze dan met een reinigingsmiddel of reinigingsmiddel en water voordat u ze reinigt.

Screen uw welzijn elke dag

Let op koorts, hack, winderigheid of verschillende manifestaties van COVID-19. Vooral belangrijk als je de kans krijgt om fundamentele dingen gedaan te krijgen, naar de werkplek of werkomgeving gaat, en in omgevingen waar het erg moeilijk is voor de mensen om afstand te houden. Neem uw temperatuur op als zich aanwijzingen ontwikkelen. Neem uw temperatuur niet binnen 30 minuten na het oefenen of na het nemen van medicijnen die uw temperatuur kunnen verlagen, vergelijkbaar met paracetamol.

hoe het coronavirus zich verspreidt:

Het coronavirus verspreidt zich waarschijnlijk via

 • Wanneer de infectie in ademhalingsparels gaat wanneer een besmet persoon dichtbij u (binnen anderhalve meter) hakt, piept, praat, zingt of inhaleert. Er wordt aangenomen dat dit de belangrijkste manier is waarop COVID-19 wordt verspreid.
 • Wanneer de infectie in kleine ademhalingsdruppels gaat die vrij lang tot uren overal merkbaar zijn.
 • Van nauw contact (contact maken, handen schudden) met een besmet persoon.
 • Door contact te maken met oppervlakken waarop de infectie is gekomen, op dat moment contact met uw ogen, mond of neus voordat u uw handen wast.

Coronavirus komt uw lichaam binnen via uw mond, neus of ogen (rechtstreeks door de druppels in de lucht of door de verplaatsing van de infectie van uw handen naar uw gezicht). De infectie gaat naar de achterkant van je neussecties en de slijmlaag naar de achterkant van je keel. het kwam de cellen binnen waar het werd gedupliceerd. dus van hieruit kan de infectie worden verspreid naar andere lichaamsweefsels.

Overheden, welzijnsorganisaties, specialisten en leveranciers van medische zorg werken voor het grootste deel samen om benaderingen en technieken te ontwikkelen om de verspreiding van deze infectie zowel wereldwijd als van de ene persoon op de andere te beperken.

Leave a Comment