Hoe train je je draak 3 (review and storyline) Everthing you want to know

Hoe train je je draak In How to train your dragon 3-serie moet een jonge Viking-lifter (Jay Brushchell) leren dat zijn identiteit niet verbonden is met Toothless, de drakenpartner die hem bevriend raakte in de eerste aflevering van de serie. Gezien hun diepe en bevredigende vriendschap, wat soms een vreemde boodschap lijkt? Metaforisch lijkt de film te zeggen dat mensen om op te groeien hun favoriete huisdieren moeten achterlaten. Maar schrijver-regisseur Dean DeBlois laadt het verhaal in ieder geval op met visuele stijl en veel oprechte verrassingen.

Hoe train je je draak

Hoe train je je draak 3 (review en verhaallijn):

Zodra de film begint, worden Hickey en zijn Vikingstad Burke opnieuw bedreigd door drakenvangers die geld willen verdienen door Burke’s enorme drakenpopulatie in een onzekere toekomst te brengen. Aangezien Hitch Up en zijn drakenrijdervrienden sterke tegenstanders zijn, merkt Trappers de hulp op van de legendarische drakendoder Grimmel (Amadeus ‘F. Murray Abraham) voor de tandeloze ka-legende, terwijl hij elk ander lid van het tandeloze ras verdreef . Heeft gegeven. Hitchcocks reactie is een poging om de legendarische Hidden World te vinden in de hoop Burke en zijn draak daarheen te brengen. Kleine avonturen komen naar voren, maar meestal ontmoet Toothless voor het eerst een vrouw van haar soort en begint ze haar aan te trekken.

Het is een beetje vreemd hoeveel alles van Hidden World er speciaal uitziet voor National Geographic, terwijl ze de gewoonten van de draak in de gaten houden. Hoeveel tijd DeBlois besteedt aan paringsdansen van draken (sterk geïnspireerd door echte paringsdansen van vogels) en huwelijksceremonies suggereert dat hij meer geïnteresseerd is in de scènes van deze film dan enig beschrijvend gewicht. Het verhaal lijkt vaak haastig en dun, als een bedreiging, aangezien het vorige deel in de serie nauw resoneerde met Dragon Trapper Drago, en de verschillende menselijke vrienden van Hitchup korte, irritante karakterkunsten deden voor iedereen die er nooit om gaf. Hinchki’s moeder Valka (Cate Blanchett) had op zijn minst iets meer doel in de film dan in haar vroege film, ook al was het alleen maar scouten, wijs advies delen en het enorm egoïstische kindersnot niet ontmoedigen (Jonah Hill). ) Die een luide, agressieve oogje op hem heeft en evenzeer geïnteresseerd is in het deponeren en vervangen van zijn zoon.

Die drakenparingsceremonie is erg elegant. Terwijl hij tandeloos achtervolgt en indruk probeert te maken op zijn vrouwelijke tegenhanger, geeft hij zich over aan goofy come media-routines en glamoureuze Ariel Bells, die doen denken aan soortgelijke scènes in Wall Street, maar visueel indrukwekkend zijn. Het minimalisme van de plot van Hidden World werpt zich op de drakendans en de lange, woordeloze sequenties van drakenvlucht en de intense expressie van drakenpersonages (maar gematigd in gedrag tussen katten en honden, een kleine gretige peuter). ) Maak hun interacties bijzonder gedenkwaardig en toegankelijk.

Wat dat betreft ziet de hele Verborgen Wereld er indrukwekkend uit. Burke’s vroege terugkeer, nu een angstaanjagende metropool van felgekleurde gebouwen, omringd door dezelfde felgekleurde draken, is een indrukwekkende demonstratie van hoe ambitieus en wild CG-animatie is geworden. Elk frame van de filmset in Burke is in beslag genomen door neontinten en onafhankelijke beweging met Zen-architectuur en wild ontworpen leven.

Het komt aan tijdens een dynamische film. Het is niet zo dat Hidden World een probleemfilm is. Het lijkt gewoon heel basaal in zijn opzet, en erg bekend in zijn uitvoering, van zowel Pixar-films die verrassend vergelijkbare lijnen volgen als van de vorige twee Train Your Dragon-films. De ambities van zijn verhaal zijn groots – met bijvoorbeeld een schurk die alle soorten met één hand vernietigt – maar hij vult zelden de details in. Het is niet duidelijk waarom Grimmel zo’n hekel heeft aan tandeloosheid of waarom hij geen van zijn vele kansen op de draak aangrijpt. Hij is gewoon een slechte schurk, het heeft geen zin dat de film meer moet proberen uit te leggen dan dat.

Met de fictieve bekendheid van Hidden World en het falen om zijn ideeën perfect waar te maken, belicht de animatie van DreamWorks het altijd aanwezige probleem. In de begindagen maakte de studio directe kopieën van Pixar, met films als Ants en Shark Tale die probeerden een buggy’s Life en Finding Nemo’s cotel te runnen. Meer recentelijk is DreamWorks teruggevallen op de franchisetermijnen en eindeloze gerelateerde spin-offs om meer solide financiële grond te krijgen. De studio heeft nooit het equivalent van een solide basis in de handtekening of de rijke emotionele verhalen van Pixar en doet niets om de identiteit van Hidden World Dream Works te verstevigen of te suggereren waar het thuishoort.

Beoordeling:

“The Hidden World” maakt zich zorgen over de breuken waarmee Hidak als leider wordt geconfronteerd, zowel politiek als persoonlijk. Als je houdt van de draak die je traint, zegt de boodschap, laat hem gaan. Net als de film is zijn verhaal een complex idee met een zeer eenvoudige uitvoering die niet resoneert.

Naarmate de film zich ontvouwt, is Burke, volgens Hickey’s gok, “‘s werelds eerste draken-Viking utopie.” Maar het is niet zo utopisch: overbevolking tijdens de maaltijd is een probleem en de hoge concentratie van geredde draken in de nederzetting heeft Burke tot een doelwit voor roofdieren gemaakt. De engste van allemaal is een nieuwe schurk, Grimmel (F. Murray Abraham, die tekenfilmscènes kauwt), die leeft voor de spanning van Chase en Burke’s vredelievende massa altijd een stap voor is.

Moeten bewoners sterker zijn, of moeten ze hun eeuwenoude huis verlaten? Is Burke slechts een gemoedstoestand? En is Hitchup eindelijk klaar om met Astrid (America Ferreira) te trouwen? Tandloos, beschouwd als de laatste in zijn soort, ontmoet het de vrouwelijke tegenhanger en vernietigt het snel. Maar is het waterpas, of is het grimmell, die tandeloos is in zijn ogen, en het als lokaas gebruikt? Het verhalende element kan zelden een even indrukwekkende basis vinden.

De meest geavanceerde, plotgewijs, “How to Train Your Dragon” in digitale dynastieën vormt ooit de meeste van deze vragen. Als je enige tijd met deze personages hebt doorgebracht, is het niet moeilijk om verstrikt te raken in de saga, en het is gemakkelijk om verder te gaan met de band tussen Hitchup en Toothless, wat in feite een zeer loyale hond is die kan vliegen en de kracht kan gebruiken van bliksemschichten.

Leave a Comment