Hoe schrijf je een argument? 2021 Perfect Hacks For you

Hoe schrijf je een argument Het zal je misschien verbazen te horen dat ‘argument’ nergens in je taak hoeft te worden gecomponeerd om een belangrijk onderdeel van je opdracht te zijn. Inderdaad, het maken van een argument – het communiceren van een perspectief over een kwestie en het ondersteunen met bewijs – is regelmatig het punt van wetenschappelijke compositie. Je docenten kunnen accepteren dat je dit weet en daarom misschien niet het belang van argumenten in de klas verduidelijken.

Hoe schrijf je een argument

Hoe schrijf je een argument? Hier is een kort detail.

Invoering

De primaire passage van uw argument wordt gebruikt om uw thema en de weefsels die het omvatten te presenteren. Dit moet in de duidelijke, effectief te rechtvaardigen taal zijn. Uw gebruikers moeten begrijpen wat u uiteenzet voordat ze kunnen kiezen of ze u vertrouwen of niet.

Conclusie

U hebt uw onderwerp gepresenteerd, uw zaak naar voren gebracht, die zaak met consistent en verstandig bewijs ondersteund en het perspectief van uw verzet weerlegd. Het moeilijke werk zit erop. Momenteel is het een ideale gelegenheid om de zaken af ​​te ronden. Wanneer perusers de verste limiet van uw paper bereiken, zouden ze iets onder de knie moeten hebben. Je had ook iets onder de knie moeten hebben. Het enige waarschuwingswoord: probeer geen nieuwe gegevens in uw beslissing te presenteren. Als je merkt dat er nog een punt is dat je moet opnemen, herbekijk je artikel dan opnieuw. Neem deze nieuwe gegevens op in de hoofdtekst van uw uiteenzetting. Het einde zou gewoon moeten onderzoeken wat de rest van uw expositie heeft geadverteerd.

Tips voor het samenstellen van een goed betoog:

Doe je onderzoek

Voordat je gaat neerploffen en een paper opstelt, moet je veel examens doen. Op het moment dat je het onderwerp en je situatie erover kent, moet je een groot netwerk projecteren en zoveel gegevens over het thema krijgen als redelijkerwijs kan worden verwacht. Vanaf dat punt destilleert u de gevallen die u in uw argumentatie zult gebruiken en het bewijs dat u zult gebruiken om uw gevallen te staven. In de regel moet je diep en breed graven voor zaken en bewijs. Het heeft in ieder geval de voorkeur om meer materiaal te hebben dan u nodig heeft en daarna de meest kwetsbare onderdelen af ​​te voeren.

Denk aan de oppositie

Zeggen dat je in het brein van de tegenstander moet komen, gaat misschien overdreven ver; u moet echter zeker het verzet en de meest gegronde argumenten tegen uw standpunt onderzoeken. Wees ook niet bang als je ontdekt dat je het eens bent met de weerstand op specifieke focussen – je werk hier is om je positie te beschermen. U hoeft het niet met uw situatie eens te zijn om een ​​fatsoenlijk argumentatief document op te stellen. Onthoud; het gaat om bewijzen, niet om voelen.

Maak een overzicht en verander het in een concept

Tijdens het verkennen, moet je de gevallen en het bewijs dat je bent overreden vastleggen. Dit zal je helpen bij het maken van een diagram – je hebt je situatie bovenaan, op dat moment een opeenvolging van zaken, bewijzen, tegenvorderingen en bewijs tegen de tegenvorderingen. Als u de blauwdruk goed doet, kunt u deze zonder veel moeite omzetten in een concept. Dammen zijn buitengewoon omdat ze niet geweldig hoeven te zijn; ze moeten gewoon voldoende zijn om u te helpen grote openingen in uw betoog te zien.

Volg de structuur

Argumenten volgen gewoonlijk een basisstructuur: een presentatiegedeelte, een paar passages die het argument bevatten en een eindgedeelte. Het volgen van dit beproefde ontwerp zal u helpen bij het samenstellen van argumentatieve uiteenzettingen. In de presentatiepassage moet u een samengevat perspectief introduceren op het onderwerp dat het artikel behandelt, net als enkele basisgegevens. Dat is de plek waar je de specifieke omstandigheid instelt.

Hersen je stijl

Het argument mag geen vulmiddel hebben. Je compositie moet helder en beknopt zijn. Wat niet nodig is voor de argumentatie, moet worden geëlimineerd. Elke garantie moet op bewijzen zijn gebaseerd en legitiem zijn. Als je je verkenning goed hebt gedaan, zul je geen problemen ondervinden om aan het benodigde aantal woorden of pagina’s te voldoen. Eerlijk gezegd zul je vermoedelijk iets moeten verwijderen om te voorkomen dat je overmatig componeert. Beschouw het als een discussie waarin alles draait om realiteiten, beweringen en bewijzen, en ga voor succes.

U kunt ook de aandachtspunten of argumenten aan de zijkant van uw zaak specificeren, die u verder in het lichaam zult onderzoeken. Dit deel komt aan het einde van de postulatie en kan als gids worden genoemd. De gids is een handig hulpmiddel voor u, net als de perusers. Het is waardevol voor u, omdat u op deze manier meer gecoördineerd zult zijn. Evenzo zal uw menigte een voor de hand liggende gedachte hebben over wat er in het lichaam zal worden onderzocht.

Lichaam

Wanneer uw standpunt wordt uitgedrukt, moet u uw geloofwaardigheid opzetten. Elk argument heeft verschillende kanten. Dit betekent dat niet iedereen het met jouw perspectief eens zal zijn. Probeer dus een gedeelde overtuiging vorm te geven met de massa. Overweeg wie er misschien onzeker is of tegen uw perspectief ingaat. Houd bij het presenteren van uw thema rekening met de leeftijd, opleiding, waarden, seksuele geaardheid, cultuur, nationaliteit en eventuele overige factoren van het publiek. Deze factoren zullen van invloed zijn op uw uitspraakbeslissing, en als u dat doet, zal uw publiek zich mogelijk met een ontvankelijke kijk op uw argumentatie afstemmen. Er zijn een aantal verschillende strategieën om uw argument te koesteren. Twee varianten van de essentiële argumentstructuur zijn de Positiemethode en de Voorstelmethode. De Positiemethode wordt gebruikt om te proberen uw publiek ervan te overtuigen dat u moreel gerechtvaardigd bent en dat het andere perspectief op uw argument niet klopt.

De argumentatiemethode Voorstel wordt gebruikt wanneer er een risicovolle omstandigheid is en u misschien een antwoord op de omstandigheid wilt bieden. Het ontwerp van de voorstelstrategie is hetzelfde als de bovenstaande Positietechniek; er zijn echter kleine contrasten.

Verwacht bij het opstellen van een argument dat je weerstand zult hebben. Ongelovige gebruikers zullen hun overtuigingen en perspectieven hebben. Wanneer u uw verkenning leidt, maak er dan een punt van om de rivaliserende kant van het argument dat u introduceert te onderzoeken. Je moet ingesteld zijn om die gedachten tegen te gaan.

Leave a Comment