Hoe maak je een screenshot in 2021 A to Z Full Process

Hoe maak je een screenshot Een screenshot is de afbeelding die is gemaakt met een mobiele of tabletclient, waarbij het apparaat wordt gebruikt waarnaar wordt verwezen om de schijnbare dingen op het scherm vast te leggen. De foto wordt opgeborgen als illustratieplaat. Screenshots kunnen worden gemaakt met behulp van verschillende projecten of door gebruik te maken van specifieke alternatieve manieren van toetsenbord/knop. Hier zijn de manieren om een ​​screenshot te maken.

Hoe maak je een screenshot

Hoe maak je een screenshot Volledige gids

  • Stapsgewijze instructies om een ​​screenshot te maken op iPhone of iPad

Als je een Apple-apparaat hebt met een Home-catch (zoals de iPhone SE 2020), houd je de rest/wake-catch ingedrukt en druk je op de Home-catch om een ​​screenshot te maken. Je hoort een camerascherm (als je geluid aan staat) en ziet een “streep” op het scherm. De screenshot zal op dat moment verschijnen in je filmrol en de Screenshots-collectie.

Voor apparaten zonder Home-vanger – de iPhone X-, 11- en 12-lijnen en nieuwere iPad Pro- en iPad Air-apparaten – houdt u de zijvergrendeling naar één kant van het scherm (bovenste sluiting op een iPad) en de knop Volume omhoog tegelijkertijd ingedrukt . Als je een Apple Pencil gebruikt met een iPad, kun je screenen met de tekentool. Veeg omhoog vanuit de basishoek met de Apple Pencil om de foto te maken. U kunt ook kiezen tussen uw huidige scherm of de hele pagina, zelfs nadat u de afbeelding hebt gemaakt. Om een ​​screenshot uit te leggen, tik je op de miniatuur die onderaan het scherm verschijnt zodra je een foto hebt gemaakt. Hiermee wordt de opmaaktool van het apparaat geopend en kunt u de screengrab wijzigen.

  • IPhone-schermrecorder

Sommige toepassingen kunnen het moeilijk maken om schermafbeeldingen te maken via de gebruikelijke methoden. Dit is de plaats waar de inherente schermopnametool van uw apparaat van pas komt. Hoewel het zijn primaire rol is om een ​​video van uw scherm op te nemen, kunt u de video stoppen en een screenshot maken langs deze lijnen.

U kunt ook een externe tool gebruiken om het scherm op uw mobiele apparaat vanaf een pc te bekijken. Met LonelyScreen deel je je scherm via AirPlay en neem je op of zie je iets op het scherm van je mobiele apparaat vanaf de pc. De iPhone/iPad Recorder van Apowersoft kan functioneren zolang de pc en het mobiele apparaat zich op een vergelijkbare Wi-Fi-organisatie bevinden. Start de AirPlay-associatie in het Control Center, neem op dat moment video en foto’s op een figuur op. Op de meeste Android-apparaten is de eenvoudigste methode om een ​​screenshot te maken, tegelijkertijd de force-catch en volume-omlaag-knop ingedrukt te houden.

Het scherm zal strepen maken en er verschijnt een bericht dat u naar de nieuwe afbeelding in uw tentoonstelling leidt. Met een paar apparaten kunt u het daar en daarna wijzigen, maar voor de kans dat u niet gewoon in uw telefoontentoonstelling springt waar u het daar kunt beheren.

het werkt misschien niet, probeer tegelijkertijd de eigenlijke thuisvanger en volume-down ingedrukt te houden.

  • strategieën voor het maken van een screenshot op Android
  • Verzoek dat de Google Assistent een screenshot maakt

Als je de Google Assistent op je apparaat hebt staan, garandeer dan dat deze is ingesteld om te ontwaken met de “OK Google”-bestelling vanaf elk scherm. U kunt dit instellen door de Google Home-applicatie te verzenden, rechtsonder op het accountsymbool te tikken en vervolgens Instellingen te kiezen. Selecteer het tabblad Assistent en kies je telefoon onder Assistent-apparaten. Garantie ‘Toegang met Voice Match’ is mogelijk. Momenteel kun je, terwijl je je telefoon gebruikt, zeggen: “Oké, Google, maak een screenshot.”

  • Gebruik screenshot-signalen

Bij sommige Android-telefoons kunt u een schermafbeelding activeren met een palm-swipe-signaal. U moet dit echter eerst machtigen. Je zult de schakelaar ontdekken in Instellingen> Geavanceerde functies> Palm Swipe om te vangen. Samsung-telefoons hebben wat extra screenshot-alternatieven zoals Smart Select en Scroll Capture, waarvan de weblay-out hier te vinden is. Op Huawei-telefoons kun je ook een screenshot maken door een dubbele dreun met een knokkel overal op het scherm uit te spelen. In ieder geval komt er een punt waarop het een verzinsel begint te worden, in tegenstelling tot uw go-to-strategie.

  • Ramen

  • Druk op de PrtScn-knop/of Print Scrn-knop om een ​​screenshot van het hele scherm te maken: Als u Windows gebruikt, wordt door op de Print Screen-knop (in de rechterbovenhoek van het toetsenbord) te drukken een screenshot van het volledige scherm gemaakt. Als u op deze vangst drukt, wordt een afbeelding van het scherm naar het klembord gedupliceerd. Waar gaat het naartoe? U moet Word, Paint of een ander project voor het wijzigen van afbeeldingen openen om de afbeelding te zien, te wijzigen of op te slaan. Open bijvoorbeeld Word en klik op Ctrl en v. Dit is een alternatieve manier in plaats van met de rechtermuisknop te tikken en lijm te kiezen. je kunt er de voorkeur aan geven om alleen het dynamische venster te vangen, druk op de Alt en PrtScn-bevestiging aan elkaar en plak het in je rapport zoals hierboven.

Snipping Tool-programma om schermafbeeldingen te maken en te wijzigen: Als u problemen ondervindt bij het vinden of gebruiken van de toets Print Screen, wilt u wellicht Snipping Tool gebruiken. Clipping Tool is een programma dat gratis is opgenomen in Windows 7, Windows Vista en verschillende Windows-items. Hiermee kunt u effectief schermafbeeldingen maken door op Nieuw te klikken en het gebied te kiezen waarvan u de voorkeur geeft aan schermafbeeldingen. U zou dan de schermafbeelding kunnen wijzigen met behulp van markeerstiften en pentools. Clipping Tool is slechts een van de verschillende tools die toegankelijk zijn om u te helpen bij het maken van screenshots.

Met name een paar werkstations hebben mogelijk geen PrtScn-sleutel. De clienthandleiding die bij uw machine is geleverd, zou richtlijnen moeten bevatten over verschillende essentiële mixen die kunnen worden gebruikt voor het maken van schermafbeeldingen.

  • Mac

  • Druk tegelijkertijd op Command, Shift en drie toetsen om een ​​schermafbeelding van het hele scherm te maken: Als u de Mac gebruikt, wordt door het samenknijpen van de Command, Shift en drie sluitingen een schermafbeelding van uw hele scherm gemaakt. Het apparaat slaat deze schermafbeelding natuurlijk op in uw werkgebied. Druk tegelijkertijd op Command, Shift en vier toetsen om een ​​screenshot te maken van een gekozen regio.
  • Grab-tool: een optie in tegenstelling tot de toegankelijke toetsenbordroutes op Mac is om de Grab-tool te gebruiken. Snatch is een programma dat gratis wordt meegeleverd met Macs. Hiermee kunt u effectief schermafbeeldingen maken door op Vastleggen te klikken en het soort schermafbeelding te kiezen dat u wilt maken. Snatch is slechts een van de verschillende tools die toegankelijk zijn om u te helpen bij het maken van screenshots.

Leave a Comment