Haar verven zonder kapper? 12 Good Ways

Haar verven zonder kapper Kleur je je haar al een tijdje en heb je het gevoel dat het tijd is om de volgende stap te zetten? Je bent niet de enige. Maar voordat je naar binnen gaat, moet je er zeker van zijn dat dit ook echt werkt met welke kleur verf of bleek het beste past bij hoe lang je lokken er al zo sexy uitzien!

A: Hoewel er nooit genoeg advies kan worden gegeven als het gaat om persoonlijke stijlbeslissingen, wil ik dit zeggen – als het in eerste instantie (of zelfs twee keer) niet werkt… Bust Out The Box!!!

Haar verven zonder kapper

Hier zijn bij beetje tips Haar verven zonder kapper?

 1. Kies om te beginnen de juiste kleur.

Als u op zoek bent naar het beste resultaat, maak dan nu uw nieuwe ontwikkeling of grijstinten af. Het zal namelijk gemakkelijker zijn om van kleur te veranderen dan om met een totaal andere kleur te beginnen en het risico te lopen achteraf niet tevreden te zijn. Als je twijfelt over welke kleur bij je haartype past, ga dan voor lichter/helderderder in plaats van donkerder; als lichte aardetinten beter werken maar niet helemaal goed zijn, probeer dan gerust medium tinten waarin meer grijze haren zijn gemengd (dit kan helpen om sommige schemeringen te verdoezelen) Tot slot…”

Als ik opnieuw blond zou worden, zou ik iets kiezen als Living Colour Semi-Permanent Hair Color Cream van Loreal

 1. Probeer geen kleuren te mengen.

 

Als u thuis een nieuwe kleur wilt maken, meng dan geen twee tinten. Je moet ook geen verschillende merken mengen omdat ze elk hun eigen unieke eigenschappen hebben en je resultaat op verschillende manieren zullen beïnvloeden. Halve tinten zijn bijvoorbeeld een optie, zodat als het ene merk om wat voor reden dan ook niet werkt, er een ander beschikbaar is!

 1. Houd het gemeenschappelijk – in ieder geval voorlopig.

Het is niet het ideale moment voor een emotionele verandering, wat je ook wilt. Als je doel over het algemeen is om van een blonde haarkleur over te stappen naar een brunette of bruine haarkleur, dan stelt Ferrara voor om te wachten tot de zaken wat meer tot rust zijn gekomen voordat je grote beslissingen neemt zoals het inschakelen van professionele hulp. Maar als thuis verven niet goed genoeg werkt qua kenmerken raadt hij ook af om dit te doen zonder eerst een deskundige schoonheidsspecialiste te raadplegen, omdat er altijd risico’s aan verbonden zijn als je zulke zaken in eigen handen neemt!

 1. Test het eerst.

 

Een geweldige manier om de perfecte tint van je favoriete kleur te krijgen is met een doos kleurstof. Volg deze stappen en je zult er als een heel nieuw persoon uitzien! Test eerst verschillende merken uit, zodat je bij het aanbrengen niet voor verrassingen komt te staan of spijt krijgt van wat niet goed bij je werkte (zoals deze ervaring). Gebruik dan iets kleins zoals vingerverf om niet te veel op één plek aan te brengen – wat tot een eigen probleem kan leiden als het verkeerd wordt aangebracht, omdat sommige kleuren zo levendig kunnen lijken als ze eenmaal door een lichtbron worden belicht) Zodra alles is goedgekeurd als precies goed dan pak jezelf een aantal haarklemmen klaar, want eindelijk krijgen we naar beneden zaken:)

Deze passage bespreekt tips van kapper/colorist Ferr

 1. Bereid uw voorzieningen voor.

De eerste keer dat ik haarverf gebruikte, was het een Crate and Barrel ervaring. Mijn schoonheidsspecialiste bracht de kleur op mijn hoofd aan met een van die persflessen waarin je schudt voor gebruik, in tegenstelling tot gieten of borstelen van bovenaf zoals we thuis meestal doen – maar maak je geen zorgen er zijn handschoenen! Al deze spullen zijn nodig (dozen voor langharigen) dus vergeet niets: twee dozen elk als je beide kanten doet, drie knipbeurten want iedereen heeft verschillende lengtes; borstel/lepel combo staartborstel handcrème handdoek shampoo conditioner etc…

 

De moderne wereld bruist van de technologie, zoals wij auto’s, die brandstof besparen en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn door minder broeikasgassen uit te stoten dan andere vormen van vervoer die er nu zijn

 1. Bereid je haar en huid voor.

 

Je wilt geen vlekken op je slapen, dus breng een laagje handcrème aan rond de haarlijn en borstel het uit. Verdeel het dan in het midden en draag een elastiekje achteraan of opzij als dat nodig is voor de veiligheid tijdens het aanbrengen (ik raad er telkens één aan). Gap vier gebieden: Eén aan de voorkant bij het oor, een andere schuin tegenover die positie in de breedte over de lengte van het hoofd, gevolgd door twee andere die de bovenkant/achterkant net onder het niveau van de hoofdhuid bedekken, terwijl de zijkanten bloot blijven onder de pony, als die er is).

 

Voeg dit idee toe aan wat we gisteren hebben geleerd over het aanbrengen van kleurvlekken met de vingers

 1. Begin met het aanbrengen van de kleur.

Lees eerst de richtlijnen over hoe je je haarverf aanbrengt, en vergeet niet dat deze verwarrend kunnen zijn als je nieuw bent. Begin op één van de voorste zones (van oor tot wenkbrauw) en zorg ervoor dat het niet te dicht bij de huid komt, want dit zal vlekken maken! Herhaal met een tweede gebied- misschien de volgende keer nog meer weghouden dan voorheen?

 1. Wikkel je in – en verdraag het.

 

Breng een laatste laag haarverf aan op je hoofd, en stel de timer in van 15-30 minuten. Controleer na 30 minuten of er geen tekenen van kleurvervaging zijn om niet met een gênante fout achter te blijven!

 1. Ruim op.

Als u op zoek bent naar een manier om uw wenkbrauwen schoon te maken na het aanbrengen van haarverf, gebruik dan een samentrekkend middel of warm water en wattenbolletjes. Masseer de cosmetica zachtjes in opwaartse bewegingen op de huid in de buurt van de wenkbrauwen, zodat het elk laatste restje haarlak kan bereiken, voordat je het volledig droogt met een snelle beweging tegen een andere droge handdoek die je eroverheen legt als ruitenwissers die op volle snelheid vooruit gaan (vergeet alleen de bovenste ooglidhoeken niet!).

 1. Zet je haar vast.

 

Breng conditioner aan op elk deel van droog haar waar u de huidige kleur moet beschermen (bijvoorbeeld als het gevoelig is voor beschadiging) of afwerken.

 1. Was de kleurstof uit.

Gebruik een kleurverzorgende shampoo en conditioner om de levensduur van je brunette kleurstof te verlengen. Als je geen zin of tijd hebt om het bij te werken, draag dan handschoenen bij het uitspoelen om het niet te veel op je vingers te krijgen! Wassen verwijdert alle ongewenste resten van het kapsel van vorige week en laat het haar er schoon uitzien zonder pluizige deeltjes zoals de meeste commerciële merken doen, dus zorg ervoor dat het haar brandschoon is voordat je verder gaat met stap 2;)

 

Was je haar met een reinigingsmiddel dat bedoeld is voor gekleurd haar

 1. Ga zo door met je nieuwe toon.

 

Vanaf het moment dat je door al die inspanning bent gegaan, is het belangrijk om je kleur te beschermen. Gebruik een reiniger die speciaal voor gekleurd haar is ontwikkeld en vermijd agressieve behandelingen zoals meer dan twee keer per week wassen of het gebruik van gewoon water over Wet Wash Redness Relief Cleansing Conditioner – beide behandelingen ontdoen de lokken van essentiële oliën en stressproteïnen, waardoor ze er voortijdig grijzer uitzien!

Leave a Comment