10 Duurste pc’s die je kunt kopen

Duurste pc’s die je kunt kopen Het is vast geen verrassing dat de duurste PC’s ook tot de beste behoren. Ze zijn perfect voor gaming, werk of school en kunnen op maat gemaakt worden om aan je eisen te voldoen. Misschien kan jij je er geen veroorloven, maar je zal zeker dit artikel willen lezen voor je een PC koopt van gelijk welke prijs!

Tegen het begin van de jaren zeventig begonnen de eerste exemplaren van personal computers het licht te zien. De Kenbak I werd gemaakt in 1971 en kostte 4659 dollar (gecorrigeerd voor inflatie). Hij besloeg bijna een hele muur omdat hij in die tijd zo zwaar was; maar belangrijker is dat hij je hele bureaublad in beslag zou nemen! Een jaar later bracht Hewlett Packard wat volgens sommigen een van hun meest invloedrijke modellen ooit is -de HP 3000- uit, die betaalbaar was, maar toch nog vrij duur ($2949) in vergelijking met de groeiende behoefte aan technologie van vandaag

Duurste pc's die je kunt kopen

De 10 Duurste pc’s die je kunt kopen:

  1. MJ’s Swarovski & Diamond Studded Notebook – $ 3.500.000

MJ’s Art-Studio heeft een indrukwekkende collectie luxeproducten, waaronder een nerts USB flash drive en een mahoniehouten toetsenbord. Maar het is de Swarovski notebook die het toppunt van dit bedrijf is als het gaat om hun modellen die de duurste computer ter wereld zijn! De belangrijkste focus voor deze computers zijn niet de prestaties, maar eerder de materialen die gebruikt worden voor de behuizing – naast diamanten bij wijze van swarovski’s gebruiken ze ook krokodillenleer of “echte exotische dierenhuiden” Wie er een kiest, kan desgewenst een muis van palinghuid aanschaffen

  1. Luvaglio – $ 1.000.000

Deze computer is een indrukwekkende edgy machine voor zijn stijl en specs, maar het prijskaartje is niet alleen vanwege wat je krijgt. De diamanten aan/uit-schakelaar maakt dit een van de duurste computers in de geschiedenis- met Luvaglio erbij!

  1. MacBook Air Supreme – $ 500.000

Apple’s topcomputer is slank, stijlvol en voelt luxueus aan. Het gewicht van 15 pond zorgt ervoor dat hij duurzaam aanvoelt in je handen terwijl je urenlang video’s streamt op YouTube of games speelt zonder haperingen!

De gouden randen zorgen voor een elegante look die met gemak in de meeste huizen zal passen – in tegenstelling tot sommige duurdere modellen die te veel opzichtige bling hebben (ik kijk naar jou Samsung!). Dit apparaat is meer gericht op luxe dan op praktische bruikbaarheid; maar wie is er niet blij als zijn technologie hem als een koning toekomt?

  1. Tulip E-Go Diamond Notebook – $ 355.000

E-Go ontwierp de Industrial 2000 om op een handtas te lijken en de vrouwen in hun publiek aan te spreken. Ze voegden lijnen van handtassen toe voor als ze hem niet gebruiken, evenals sieraden, want wie houdt er niet van accessoires?

Het slanke ontwerp maakt het tot een ideaal werkstation dat zowel op reis als thuis kan worden gebruikt zonder dat er te veel functies in de ruimte komen – dus of u nu iets eenvoudigs nodig hebt met basismogelijkheden of meer complexe behoeften hebt met creatieve software zoals 3D-modelleerprogramma’s, dit werkstation is geschikt voor alle doeleinden!

  1. 8Pack OrionX – $ 42.000

De Phanteks Enthoo Elite is een bekende case voor de gaming computers, en er is gezegd dat deze ene machine zowel dag tot dag productiviteit ook kan doen. De eerste generatie uitgebracht in 2017 kostte bijna 1000 dollar als gevolg van de vele functies, waaronder verlichting binnenin die van kleur verandert op basis van de temperatuur van uw computer of welk softwareprogramma u hebt draaien op daar op een gegeven moment!

  1. “Gouden Eeuw” Mac Book Air – $ 40.000

Als je naar deze computer kijkt, is het eerste wat je te binnen schiet het Gatsby-tijdperk in Amerika; denk aan de Grote Depressie. De behuizing op mijn bureaublad is voorzien van 12k goud overlay met 24k Swarovski kristallen aan elke kant met de hand ingelegd voor extra flair die nergens anders te vinden is! Volgens Engadget’s artikel onderzoek naar deze computers alleen modellen werden ooit gemaakt dus pak de jouwe terwijl de voorraad strekt voordat ze voor altijd weg zijn

Het spreekt vanzelf dat Apple heeft zich onderscheiden met hun luxe line-ups, maar er zijn enkele andere bedrijven die hebben gevangen op wat maakt mensen willen luxe artikelen ook – met name Mercedes Benz die van plan is de productie van haar eigen high-end model later volgend jaar zei Vanity Fair terug in 2016

  1. MacBook Pro 24-karaats goud – $ 30.000

Deze computer is een echt werkpaard. Hij is zwaar en gebouwd om lang mee te gaan, met functies die uw productiviteit zullen verhogen, ongeacht wat u op het apparaat doet. Het contrastrijke scherm is in alle lichtomstandigheden goed afleesbaar en de graphics zijn ultrarealistisch met 5 miljoen pixels per inch (PPI) – maar maak je geen zorgen als die getallen niet genoeg zijn, want er zijn twee verschillende opties: Rose Gold of Platinum kleurafwerkingen beschikbaar tegen meerprijs!

  1. Ego voor Bentley – $ 20.000

Een computerbedrijf en een high-end autobedrijf werkten samen aan dit model, dat luxe combineert met uitstekende prestaties. Het is weer zo’n verbazingwekkend stukje technologie dat u misschien moeilijk zult kunnen vinden, aangezien er slechts 250 exemplaren in de schappen liggen. In tegenstelling tot andere zwaardere modellen, creëerden deze twee partners een ergonomisch ontwerp dat licht in gewicht is terwijl het allerlei fancy functies bevat zoals 160GB harde schijven voor uw data-opslag behoeften! De behuizing wordt geleverd in een witgouden frame dat prachtig past bij de kleuren die Bentley heeft gekozen, vergelijkbaar met wat zij hun klanten bieden die ook auto’s van hen kopen – nog een manier waarop we bevoorrecht genoeg zijn om hun visie hier vandaag voor ons tot leven te zien komen.”

  1. Rock Xtreme SL8 – $ 18.000

Gamers weten dat snelheid cruciaal is, en Rock Direct heeft dat zeker waargemaakt. Hoewel hij niet flitsend is zoals sommige modellen in deze lijst, is dit de snelste computer die je kunt kopen voor een gamer of iemand anders die werkt in een industrie waar prestaties belangrijk zijn (zoals grafisch ontwerp). Hij maakt gebruik van slechts één PCIe-slot, waardoor er in je kast ruimte is om twee grafische kaarten uit NVIDIA’s nieuwste serie te installeren met elk tot 8GB VRAM – wat ze meer kracht geeft dan ooit tevoren! Bovendien zijn er vier Intel Core 2 processorkernen samen met drie 7200rpm SATA harde schijven + 1TB Raid configuratie waardoor gamers alles wat ze nodig hebben in één keer kunnen gebruiken zonder andere functies te vertragen zoals bestandsoverdracht via Ethernet/usb 3G hotsp…

  1. Voodoo Envy H171 – $8.500

De Envy H171 was ‘s werelds best presterende notebook toen hij voor het eerst uitkwam, maar nu kunnen veel computers zijn specificaties verslaan. Het Voodoo-model staat nog steeds op nummer 1, deels omdat het 4 GB ram heeft, wat weinig is in vergelijking met de meeste laptops van tegenwoordig, maar dit maakt niet veel uit omdat je zoveel betaalt voor je aanschafprijs!

 

Leave a Comment